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                        Date: 14.05.2024 

 

Bid Bulletin No 1 
Reference No.: 2024.GR10.FURN 

 
2024.GR10.FURN. Establishment of Long-Term Agreement for the Supply and Delivery of 

Furniture for a period of one (1) year with the possibility of extension for an additional one (1) 
year. 

 
Question 1: 
Regarding the delivery/assembly locations, please clarify, based on IOM program.  
1. If Rest of Greece refers to All Thirteen (13) Administrative Regions 
2. If Rest of Greece includes Ionian /North Aegean/South Aegean islands and Crete. 
3. The estimated number of locations in Athens, in Thessaloniki and in the Rest of Greece. 
Answer 1: 
The “Rest of Greece” contains all the 13 Administrative Areas including Ionian/North 
Aegean/South Aegean islands and Crete. The distribution of the locations is not known yet. 
 
 
Question 2: 
Will the products be delivered to the final destinations all at once, or will there be partial 
deliveries? 
Answer 2: 
IOM will rent apartments in various locations within Greece and these apartments need to be 
equipped with furniture. There will be one total delivery per apartment.  
 
 
Question 3: 
In section 5.B. Technical specifications for goods, the photos of the products that exist are not 
related to the technical characteristics listed. We will submit our offer according to the technical 
characteristics. 
Answer 3: 
Yes, please submit your offer according to the technical characteristics. 
 
 
Question 4: 
What are the delivery points? In form J, Athens, Thessaloniki and the rest of Greece are 
mentioned. We would like you to let us know the exact delivery points and the exact quantity to 
each delivery point so that we can arrange our offer accordingly. 
 
 



 
 

 2 

Answer 4: 
The delivery points and the exact quantity per delivery point are not known yet. The bidder should 
provide cost for the purchase of the items (EXW) and their assembly. The evaluation will be held 
based on FORM H (Price Schedule). The FORM J, which regards the transportation cost will not be 
evaluated. 
 
 
Question 5: 
Will we need to submit product samples to you? If so, by when should we send them to you? 
Answer 5: 
No. 
 


